Heusden één is de lokale politieke partij in en voor de gemeente Heusden.

Heusden één is een lokale politieke partij met een lange geschiedenis. Begonnen als de Dorpspartij Van Helvoort in de voormalige gemeente Vlijmen en na de gemeentelijke fusie in 1997 verder gegaan als Heusden één, voor alle Heusdenaren. Sindsdien is er veel gebeurd: periodes van oppositie en coalitie. De afgelopen 15 jaar maakt Heusden één onafgebroken deel uit gemaakt van de coalitie; met sterke wethouders en actieve fracties.

Wij zijn een open partij waar iedereen welkom is om mee te praten. Dit doen wij door middel van onze inwonersavonden, waar buiten de agenda van de raad, ook de problemen van inwoners worden behandeld. Iedereen is welkom voor een bakje koffie, wij gaan graag het gesprek met u aan. Helaas door corona zijn de inwonersavonden momenteel niet mogelijk, maar ook nu staan wij open voor iedereen!

Heeft u vragen, wilt u problemen aan de kaak stellen of is er iets ander dat u ons wilt laten weten? Neem dan contact met ons op via het onderstaand formulier. wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op en gaan dan kijken wat we voor u kunnen betekenen.

14 + 14 =

Momenteel wordt er binnen Heusden één gewerkt aan een nieuwe website en campagneplan voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Mocht u punten hebben die wij mee kunnen nemen in ons campagneplan? Neem dan contact met ons op. Ideeën zijn van harte welkom. Wij willen er graag zijn voor de inwoners van de gemeente Heusden.