Ontmoet Ancke

Ik ben Ancke Sikkers, 41 jaar, geboren en getogen in Drunen. Ruim 4 jaar geleden ben ik lid geworden van Heusden één.

 

Na een warm welkom, zijn we aan de slag gegaan voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Graag wilde ik eerst leren hoe de gemeentepolitiek in zijn werk gaat. Na de verkiezingen ben ik actief aan de slag gegaan als fractieondersteuner.

 

Helaas werd er in 2019 baarmoederhalskanker bij mij geconstateerd. Helaas in zo’n stadium dat ik ruim twee jaar lang bezig ben geweest met behandelingen en hierdoor zowel lichamelijke als mentale klachten er aan over heb gehouden. Mijn droom om gemeenteraadslid te worden, vervloog. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. En gedurende mijn ziekteproces heb ik intensief contact onderhouden met de fractie en leden van Heusden één. De laatste maanden heb ik weer energie om samen met Team Heusden één de schouders eronder te zetten.

Ik heb mij weer verkiesbaar gesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 en sta op nummer 9 op de lijst van Heusden één. Graag wil ik me inzetten om de brug tussen gemeente en hun inwoners te slaan, zorgen dat inwoners de weg weten te vinden naar de gemeente. Ik wil een luisterend oor zijn voor inwoners, als ze ergens mee zitten. En dit dan kunnen aankaarten. Verder ligt mijn hart bij goede zorg en de juiste hulp voor iedere inwoner. Sportvoorzieningen, culturele mogelijkheden (toegankelijk) voor iedereen. En kinderen moeten op een veilige manier naar school, sport, culture clubjes, scouting etc. kunnen.
En natuurlijk kan ik dit niet alleen, daarom heb ik gekozen onderdeel te zijn van Team Heusden één.

Heusden één hoort graag van jou!
Heb je opmerkingen of suggesties? Wil je in gesprek met een van ons? Wil je actief bijdragen aan een mooie gemeente Heusden? Of wil je meer informatie over onze partij?

Neem contact met ons op!