Ontmoet Roy

Mijn naam is Roy Moezel, 22 jaar oud, geboren en getogen in Vlijmen.

Ik ben een creatieve leergierige student. Vorig jaar heb ik na het afronden van de studie Junior accountmanager, een eigen bedrijfje opgestart. Ik ben oprichter van SamenMaatjes.nl, waarbij ik mensen met een beperking begeleid naar een inclusieve samenleving. Hierbij kun je denken aan werkplekken cre ren, ondersteunen van de ouders en nog vele andere begeleidingswerkzaamheden.

Dit schooljaar ben ik begonnen aan de studie social work, aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Ik ben hier veel bezig met sociale vraagstukken en projecten. Vroeger heb ik veel verschillende bijbanen in de gemeente Heusden gehad. De laatste vier jaar ben ik werkzaam bij de Efteling als Gastenservice en Hoofdentree medewerker. Verder heb ik jarenlang gevolleybald bij Minerva in Vlijmen/Drunen

Ik ben erg breed opgeleid en ben werkzaam (geweest) in verschillende branches zoals; zorg, financien, techniek, landbouw, duurzaamheid en recreatie. Deze ervaringen en kennis zou ik graag willen gebruiken om de stemmen van de inwoners van gemeente Heusden, te kunnen vertegenwoordigen in de lokale politiek. Heusden één ziet ’t anders en dat is wat ik graag zie!

Lees hier het artikel in het brabants dagblad hoe ik me inzet 

Heusden één hoort graag van jou!
Heb je opmerkingen of suggesties? Wil je in gesprek met een van ons? Wil je actief bijdragen aan een mooie gemeente Heusden? Of wil je meer informatie over onze partij?

Neem contact met ons op!