Ontmoet Hannie

Mijn naam is Hannie van den Dungen, 65 jaar, alleenstaand, geboren en getogen in Vlijmen.

Ik ben werkzaam bij Waterschap Aa en Maas te ’s Hertogenbosch bij de afdeling financiën.

Ik ben actief binnen het verenigingsleven; al meer dan 25 jaar voorzitter van Buurtvereniging de Helle Schuyt, tevens 20 jaar voorzitter geweest van Stichting en Route (die jaarlijks een truckersdag organiseert waar verstandelijk beperkten, VIPS genoemd, een prachtige dag beleven) en vele jaren lid en voorzitter geweest van het Knotwilgs Parlement. Inmiddels heb ik, vol trots, de Gouwe Knotwilg ontvangen.

In mijn vrije tijd ben ik op zaterdag als supporter te vinden langs de lijn bij voetbalclub FC Drunen waar 2 neven actief zijn. Langs het veld ben ik aanwezig om ze fanatiek aan te moedigen. Verder bezoek ik regelmatig met mijn neven wedstrijden van het Nederlands elftal en ik geniet ervan om met hen op stap te gaan. Tafeltennis is de sport waar ik zelf actief in ben geweest. Om momenteel in beweging te zijn, wandel ik graag een rondje Vlijmen.

Vanuit het verenigingsleven ben ik geïnteresseerd geraakt in de politiek, maar ook vanuit huis heb ik mee gekregen altijd mijn stem uit te brengen. Je hebt het stemrecht niet voor niets gekregen. Mijn buurman stopte als raadslid en vond dat de lokale politiek iets voor mij was. En zo geschiedde; in maart 1999 ben ik voor Heusden één actief geworden als raadslid en momenteel ben ik al weer enige jaren fractievoorzitter.

Mijn politieke interesses liggen op het gebied van sport en cultuur, jeugd- en seniorenbeleid en het sociaal domein, gericht op het welzijn van onze inwoners. En zeker niet te vergeten het centrum van Vlijmen. Als raadslid heb je de inbreng van de inwoners nodig, dus is het belangrijk dat de inwoners zich laten horen. Gelukkig weten velen mij te vinden en bied ik ze een luisterend oor.

Heusden één hoort graag van jou!
Heb je opmerkingen of suggesties? Wil je in gesprek met een van ons? Wil je actief bijdragen aan een mooie gemeente Heusden? Of wil je meer informatie over onze partij?

Neem contact met ons op!