Ontmoet Mart

Ik ben Mart van der Poel, 57 jaar en samen met mijn gezin sinds 2000 inwoner van Haarsteeg.

Een jaar na onze verhuizing ben ik actief geworden in de politiek en vanaf 2006 mag ik wethouder zijn in onze mooie gemeente. Ik ben er trots op dat ik in de afgelopen periodes heb mee mogen bouwen aan een krachtige, vooruitstrevende gemeente waarin niet alleen gekoesterd wordt wat we allemaal aan kwaliteiten hebben, maar ook hard gewerkt wordt aan een nieuwe, duurzame toekomst.

Mijn interesses zijn heel breed en ik heb me dan ook zo ongeveer met alle onderwerpen bemoeid in de afgelopen jaren: van zorg en welzijn tot ruimtelijke ordening, van natuur en milieu tot volkshuisvesting en van kunst en cultuur tot financiën. Daarnaast werk ik met veel plezier en inzet aan projecten die van groot belang zijn voor de toekomst van onze gemeente, zoals het GOL, het Centrumplan Vlijmen, Geerpark en Landgoed Steenenburg.

Als ik niet werk, lever ik mijn aandeel in het huishouden en de opvoeding van de kinderen (hoewel die taak zo ongeveer wel afgerond is….). Ik hou van wandelen (liefst in de bergen) en fietsen (niet hard, wel vaak) en ben altijd in voor een gezellig avondje met lekker eten en drinken en een goed bord- of kaartspel. Tenslotte luister ik bijna altijd naar muziek (of loop zelf te zingen of te fluiten) en ben ik een echte filmfanaat (mijn ‘watchlist’ telt er inmiddels zo’n 1.650).

Heusden één hoort graag van jou!
Heb je opmerkingen of suggesties? Wil je in gesprek met een van ons? Wil je actief bijdragen aan een mooie gemeente Heusden? Of wil je meer informatie over onze partij?

Neem contact met ons op!