Ontmoet Ans

Mijn naam is  Ans Muskens en woon samen met mijn man op de Hoge Schijf in Drunen.

Tot enkele jaren geleden woonden wij op ons melkveebedrijf aan de Honderdbunderweg.Daar hebben wij altijd geprobeerd om ons bedrijf zo duurzaam mogelijk te maken.Nu woont er onze zoon met zijn gezin. Samen proberen om de duurzaamheid nog verder uit te bouwen naar natuur inclusieve landbouw.

Naast het bedrijf heb ik altijd een parttime baan gehad als leerkracht in het basisonderwijs en was ik actief in de gemeenteraad van de gemeente Heusden 

Ik wil me graag weer inzetten voor de Heusdense gemeenschap. Daarbij staat voor mij de Heusdense burger op de eerste plaats. Mijn inzet is vooral gebaseerd op kennis en ervaring.

Tientallen jaren als leerkracht in het basisonderwijs heeft mij geleerd dat de weg naar volwassenheid niet altijd soepel verloopt. Kinderen hebben een veilige omgeving nodig om uit te groeien tot deelnemers aan onze samenleving. Vroegtijdige signalering en begeleiding moeten ervoor zorgen dat deze veilige basis voor ieder kind mogelijk is. De gemeente speelt hierbij een heel belangrijke rol.

Ook een aantal periodes als raadslid en mijn ondernemerschap in ons bedrijf laten zien dat er nog veel werk verricht moet worden in het buitengebied. De gemeente moet een bijdrage leveren om tot een evenwicht te komen van landbouw, natuur en recreatie die past in de omgeving.

Ik ben weer beschikbaar als volksvertegenwoordiger dus:

MAAK GEBRUIK VAN DEZE KANS EN STEM OP ANS!

Heusden één hoort graag van jou!
Heb je opmerkingen of suggesties? Wil je in gesprek met een van ons? Wil je actief bijdragen aan een mooie gemeente Heusden? Of wil je meer informatie over onze partij?

Neem contact met ons op!