• Word Lid van Heusden één
 • Wethouder Mart van der Poel: Het gaat nu écht beginnen!”

   

  VLIJMEN – De vlaggen van betrokken organisaties gingen in top tijdens de officiële start van de bouw van het (winkel)centrum aan de oostkant van het Plein in hartje Vlijmen. Mart van der Poel (wethouder Gemeente Heusden), Pim Bosch en Jeroen de Bekker (Heijmans), Aart-Jan Gorter (Woonveste), Merel Cusell (Kruidvat) en Frank Punte (Em-Té) klaarden deze miniklus.

  Maar liefst 30 jaar ‘voorbereiding’ gingen aan de megaklus vooraf. In het nájaar van 2017 is Heijmans klaar met haar klus. De bouwonderneming gaat voor de bouw van winkels, huur- en koopappartementen. Van de laatste zijn er inmiddels 9 van de 10 verkocht! Woonveste gaat voor verhuur van  appartementen. Wie de bouwtekeningen heeft ingezien kan maar tot één conclusie komen: het wordt gewoonweg prachtig!

  Pim Bosch van Bouwonderneming Heijmans leidde de start van ontwikkeling van het Centrumplan in. “In korte tijd is er veel tot stand gekomen. Sámen met wethouder Van der Poel en de gemeente Heusden is er uitstekend samengewerkt om te komen tot een prachtig resultaat.

  Wethouder Mart van der Poel wilde niet terugkijken maar vóóruit. “Het gaat nu écht gebeuren,” liet hij zijn gehoor weten. Hij wenste de ondernemers Vermeulen en Wijnstekers, die met hun zaken gebruik maken van tijdelijke winkelunits op het Plein en in het complex terugkeren, een fijne tijd toe en veel succes in het ondernemerschap. Van der Poel stipte nog andere zaken aan, zoals de aanpak van de openbare ruimte op en rond het Plein en de aanleg van de randweg. Zij moeten bijdragen aan het welslagen van het totale centrumplan van Vlijmen.

  Vlijmen heeft er (te) lang op moeten wachten maar er gloort wat moois en goeds in het hart van Vlijmen