Ontmoet Alexander

Mijn naam is Alexander van Weert. Ik ben 49 jaar geleden geboren in Vlijmen en woon daar nog steeds.

Een Vlijmenaar en Heusdenaar in hart en nieren. Ik ben getrouwd met Ilse die in Herpt woonde toen ik haar leerde kennen. Samen hebben wij 2 prachtige dochters van 11 en 14 jaar oud. Zij zijn mijn diamantjes.

Na bijna 25 jaar in het bedrijfsleven actief te zijn geweest als o.a. sales manager, commercieel manager en algemeen directeur bij diverse bedrijven, ben ik in 2018 begonnen met Stichting Alles voor Mekaar. Na het overlijden van mijn moeder heb ik bij mijn vader gezien wat (in zijn geval zelfgecreëerde) eenzaamheid met een mens kan doen. Aan die eenzaamheid bij ouderen proberen wij op allerlei manieren wat te doen.

In mijn vrije tijd ben ik vaak sportief bezig. Ik voetbal regelmatig met leeftijdsgenoten bij Vlijmense Boys. Ook probeer ik een paar keer per week naar de sportschool te gaan of hard te lopen.

Politiek is mij niet zo zeer gaan interesseren om de politiek zelf, maar veel meer omdat ik via die weg een steentje bij kan dragen aan de woon- en leefomstandigheden van eenieder in onze gemeente. Voor nu en richting de toekomst. Ik ben sterk van mening dat de afstand tussen de overheid en de inwoners veel te groot is geworden. Hierdoor worden inwoners veel te weinig gehoord, gezien of begrepen. Terwijl de overheid met name daarvoor bedoeld is! We hebben een systeem gecreëerd waartegen inwoners opbotsen of er in verzuipen. Ik wil mij keihard inzetten om weer te komen tot een betrouwbare en dienstbare overheid. Dat heeft positieve effecten op alle gebieden, of het nu wonen, zorg of veiligheid is. Wordt dat een gemakkelijke klus? Waarschijnlijk niet, maar niets doen of het opgeven is voor mij geen optie.

Heusden één hoort graag van jou!
Heb je opmerkingen of suggesties? Wil je in gesprek met een van ons? Wil je actief bijdragen aan een mooie gemeente Heusden? Of wil je meer informatie over onze partij?

Neem contact met ons op!