Ontmoet Jeanne-marie

Beste inwoners van Heusden,

Ik ben Jeanne-Marie Cantineau, 59 jaar en al 37 jaar getrouwd met Eugène.
Samen hebben wij 3 dochters/schoonzonen en 5 kleinkinderen waar wij erg van genieten.

In het dagelijks leven ben ik actief bij Stichting “Alles voor Mekaar”, waar ik als verbinder laagdrempelig kwetsbare inwoners help om zolang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen.
Dit doe ik met behulp van onze Supporters die een helpende hand bieden als een goede buur, bijvoorbeeld door samen boodschappen te doen, koffie te drinken en een praatje te maken, samen een wandeling of moeilijke formulieren invullen waarbij mensen wel wat hulp kunnen gebruiken. Dit zorgt ook dat hun netwerk vergroot wordt.

Al ruim 10 jaar ben ik lid van Heusden één en in een vorige periode ben ik ook als fractie-ondersteuner voor het sociaal domein actief geweest.

Voor de derde keer heb ik me verkiesbaar gesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen. De slogan van onze partij ‘Heusden één ziet ’t anders’ vind ik ontzettend passend bij de huidige  tijd!

Ik wil me graag dienstbaar maken en inzetten voor onze inwoners. Vooral de kwetsbare inwoner heeft in het bijzonder mijn aandacht.

Ook de woningnood vind ik ontzettend belangrijk. Slim bouwen, doorstroom bevorderen zonder lastenverhoging en zelfbewoningsplicht voor woningen die anders verkocht en doorverkocht worden door projectontwikkelaars zijn daarbij zeer geschiktemiddelen.

Ook wil ik me graag inzetten om het nieuwe wonen voor ouderen mogelijk te maken.
Samen wonen, maar dan wel in je eigen appartement en dag en nacht de ondersteuning kunnen krijgen die nodig is.

Samen met team Heusden één maken we mogelijkheden waar!

Dank u wel,
Kan ik op U stem rekenen!!
Lijst 5 plaats 7

Jeanne-Marie Cantineau

Heusden één hoort graag van jou!
Heb je opmerkingen of suggesties? Wil je in gesprek met een van ons? Wil je actief bijdragen aan een mooie gemeente Heusden? Of wil je meer informatie over onze partij?

Neem contact met ons op!