Ontmoet Lenka

Mijn naam is Lenka Naira van Helvoort, 17 jaar oud, ik ben half Peruaans en woon in Vlijmen.

Ik ben actief als speelster bij hockeyclub VMHC in Vlijmen. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vrienden en familie en heb ik bijbaantjes bij Brabant Plant in Haarsteeg en Douwe Egberts in Den Bosch. Verder studeer ik Bestuurskunde op Avans Hogeschool in Den Bosch.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in politiek en dat is de reden waarom ik heb gekozen voor de opleiding Bestuurskunde, die zich richt op verschillende vlakken en niveaus van bestuur. Ik wil graag meer kennis opdoen over de lokale politiek en ben daarom lid geworden van Heusden één, maar dat is zeker niet de enige reden! Ik wil graag als jongste lid een frisse blik richten op zaken die met name jongeren aangaan. Daarbij wil ik ook met mijn bijdrage voor verandering zorgen. Ik hoop de jeugd meer betrokken te krijgen bij politieke zaken. Ik ben geïnteresseerd in de toekomst, denk hierbij aan zaken die gaan over duurzaamheid. Beslissingen hierover zijn vaak pas op lange termijn zichtbaar en gaan daarom zeker jongeren en jongvolwassenen aan!

Onderdeel zijn van de lokale politiek en de uitvoering hiervan ervaren, kan ik gebruiken en combineren met mijn opleiding.

Onderwerpen die te maken hebben met Peru (bijvoorbeeld samenwerkingen of verdragen) vind ik boeiend, gezien mijn Peruaanse afkomst. Hier wil ik meer over leren.

Heusden één hoort graag van jou!
Heb je opmerkingen of suggesties? Wil je in gesprek met een van ons? Wil je actief bijdragen aan een mooie gemeente Heusden? Of wil je meer informatie over onze partij?

Neem contact met ons op!