Ontmoet Liesbeth

Beste Heusdenaar!

Ik ben Liesbeth Merkx, geboren in Elshout en woonachtig in Drunen. Inmiddels ben ik al vijftig jaar muzikant, eerst bij de fanfare in Elshout en tegenwoordig bij de harmonie in Haarsteeg. In al die jaren heb ik ook verschillende bestuursfuncties bekleed, zowel bij muziekverenigingen als daar buiten. Momenteel zet ik mij voor Stepping Stone Liberia, een stichting die door middel van kippenfarms met name vrouwen een beter bestaan probeert te geven.

Als ik niet aan het musiceren ben, dan werk ik voor VluchtelingenWerk. VluchtelingenWerk ondersteunt vluchtelingen en asielzoekers van het moment dat ze worden opgevangen in Nederland totdat ze zelfstandig hun weg hebben gevonden. Daarnaast heb ik een eigen bedrijf waar websites, folders en ander promotiemateriaal maak. Zo heb ik de campagne van Heusden één eigenhandig in elkaar gezet.

Ik ben een echt cultuurmens en wil mij daar ook graag voor inzetten. Cultuurverenigingen hebben het moeilijk, corona heeft dat nog eens verergerd. Het is belangrijk dat we deze verenigingen behouden, zonder cultuur is het leven maar saai. Ook wil ik mijn kennis op het gebied van statushouders inzetten om te zorgen dat deze mensen snel hun plekje vinden in de gemeente Heusden, dat is belangrijk voor iedereen.

Heusden één hoort graag van jou!
Heb je opmerkingen of suggesties? Wil je in gesprek met een van ons? Wil je actief bijdragen aan een mooie gemeente Heusden? Of wil je meer informatie over onze partij?

Neem contact met ons op!