Ontmoet Ans

Beste inwoner van onze mooie gemeente Heusden,

Ik ben Ans Merkx, en woon samen met Ben in Drunen.

Sinds 2021 ben ik voorzitter van Heusden één. Daar ben ik best een beetje trots op. Het is een mooi en een zeer betrokken team. Met nieuwe en ervaren leden die elkaar alleen maar versterken. Wij noemen ons dan ook Team Heusden één en dat willen we laten zien.

Ik ben 6 jaar raadslid geweest, een mooie periode waar je veel leert en iets kan betekenen voor de inwoners. Dit gun ik ook de leden van Heusden één die zich verkiesbaar hebben gesteld. Daarom sta ik als kandidaat op de lijst. Dat degene die op mij gestemd hebben de vorige keren nu ook hun stem uitbrengen op Heusden één.

Naast voorzitter van Heusden één ben ik vrijwilliger bij het Gouverneurshuis, voorzitter van de VVE Ter Hunen en ik ben lid van de bridgeclub Drunen.

Ik hoop dat team HEUSDEN ÉÉN op uw stem mag rekenen!

Heusden één hoort graag van jou!
Heb je opmerkingen of suggesties? Wil je in gesprek met een van ons? Wil je actief bijdragen aan een mooie gemeente Heusden? Of wil je meer informatie over onze partij?

Neem contact met ons op!