Ontmoet Xander

Mijn naam is Xander Buisman. Ik ben 41 jaar oud. Sinds 2017 woon ik met mij gezin in Haarsteeg.

Daarvoor heb ik achtereen volgens gewoond in Heusden, Oudheusden, wederom Heusden, Drunen en nu in Haarsteeg. Ik heb zo bijna alle hoeken van de gemeente wel gezien. Mijn vrouw getogen in Vlijmen en ikzelf in Heusden. Mijn dochters (10 en 11 jaar) geboren in Drunen en sinds een paar jaar wonen we met heel veel plezier in Haarsteeg.

In mijn dagelijks werk ben ik filiaalmanager bij Beter Bed in Den Bosch. In mijn vrije tijd tennis ik bij T.V. Heusden in Oudheusden en ben ik trainer van het jeugd team van mijn oudste dochter bij v.v. Haarsteeg.   

Mijn interesse zijn heel breed en ben daarom breed inzetbaar. Tussen 2010 en 2018 heb ik de fractie ook mogen ondersteunen als fractie ondersteuner. Nu ben ik bestuurslid van Heusden één en blijf op die manier de politiek volgen. 

Heusden één hoort graag van jou!
Heb je opmerkingen of suggesties? Wil je in gesprek met een van ons? Wil je actief bijdragen aan een mooie gemeente Heusden? Of wil je meer informatie over onze partij?

Neem contact met ons op!