Ontmoet Frank

Ik ben Frank de Bruijn, 58 jaar, geboren en opgegroeid in Vught.

In 1992 ben ik getrouwd met Annemieke Schuurmans uit Vlijmen. Wij hebben samen in 1992 een huis gebouwd aan de Vlijmense dijk in Vlijmen. Ik heb 2 kinderen Niek en Jasmijn. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als projectontwikkelaar bij woonstichting JOOST in Boxtel, waar ik sociale woonprojecten voor kwetsbare mensen en mensen die zelf geen woning kunnen kopen ontwikkel. Deze projecten kunnen sociale huurwoningen of appartementen, woongroepen voor zorg, seniorenwoningen of tijdelijke woningen zijn, in de gemeentes ’s-Hertogenbosch, Boxtel, Bernheze en Sint Michielsgestel.

Mijn sociaal netwerk is vooral woonachtig in de regio ‘s-Hertogenbosch. Mijn familie woont in Vlijmen en Vught. Ik ben lid van Heemkundekring Onsenoort, buurtvereniging de Vlijmense Dijkers en FNV Bouw. In mijn vrije tijd reis ik graag in mijn campertje door Europa met mijn gezin. Daarnaast ben ik al meer dan 30 jaar Formule 1 fan en fiets en wandel ik graag in onze mooie gemeente.

Ik ben geïnteresseerd geraakt in de politiek toen ik midden in de crisis in 2013 zonder werk kwam te zitten. Dit doordat er niet meer gebouwd werd. Ik heb mij toen aangemeld bij Heusden één en na de verkiezingen van 2014 ben ik fractieondersteuner geworden. Daardoor heb ik van dichtbij de gemeentepolitiek leren kennen. Momenteel ben ik actief gemeenteraadslid voor Heusden één. Mijn expertise ligt op een aantal vlakken, vooral op het gebied van ruimtelijke ordening en duurzaamheid. Daarnaast heb ik kennis van projectontwikkeling, bouwen, ouderenzorg, de sociale huursector en vakbondswerk.

 

Heusden één hoort graag van jou!
Heb je opmerkingen of suggesties? Wil je in gesprek met een van ons? Wil je actief bijdragen aan een mooie gemeente Heusden? Of wil je meer informatie over onze partij?

Neem contact met ons op!